DESPRE NOI

untitled-1

Societatea Comerciala TOTAL PLUS SRL a fost infiintata in anul 1996. Principalul obiect de activitate al societatii este comertul cu piese si accesorii auto.

Pana la inceputul anilor 2000, activitatea comerciala a societatii era  focalizata doar pe comertul cu piese si subansamle de autoturisme si autoutilitare de provenienta romaneasaca:ARO, ROMAN, SAVIEM, TV, U650,U450 etc.

In anul 2000, societatea a inceput comertul cu piese auto originale si aftermarket pentru autoturisme de import :Mercedes-Benz,Audi, BMW, Volkswagen,Volvo ,Renault, Land Rover, Mitsubishi, Ford , Hyundai,Peugeot etc. In aceesi perioada , societatea a inceput sa comercializeze si  piese auto originale si aftermarket pentru autocamioane si autoutilitare:Mercedes-Benz, MAN,Volvo, Scania,Iveco,Renault, DAF,etc.

Experienta de peste 20 ani in comertul cu piese si accesorii auto cat si profesionalismul echipei noastre  ne  recomanda drept o solutie optima atat pentru companii cu flote mari de autoturisme cat si pentru posesorii particulari de autoturisme.